Propolis: Bitkilerin ve Arıların Sırlarından Biri – Balcegiz
İçeriğe atla

Musteri Servis +90 542 640 95 91

1.200 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo

Blog

Propolis: Bitkilerin ve Arıların Sırlarından Biri

Dilek Tosun 03 May 2024

Propolis, arılar tarafından topladıkları bitkisel maddelerin karışımından oluşan bir maddedir. Arılar bu maddeyi kovanlarının güvenliğini ve hijyenini sağlamak için kullanırlar. Propolis, yapısındaki antioksidan, antibakteriyel, antiviral ve anti-enflamatuar maddeler nedeniyle tıbbi amaçlar için de kullanılmaktadır.

Propolisin Faydaları:

  1. Ağız Sağlığını Destekler: Propolis, ağız içindeki bakterilerin gelişmesini engelleme ve ağrıyı azaltma gibi ağız sağlığını destekleyici özelliklere sahiptir.
  2. Cild Sağlığını Destekler: Propolis, cildin iyileşmesini ve güzelleşmesini destekleyen antioksidan özelliklere sahiptir.
  3. Bağışıklık Sistemini Destekler: Propolis, bağışıklık sistemini güçlendirme ve enfeksiyonlarla mücadele etme gibi özelliklere sahiptir.
  4. Anti-Enflamatuar ve Ağrı Kesici Özellikler: Propolis, enflamasyon ve ağrı giderici özelliklere sahiptir ve bu nedenle tıbbi amaçlar için kullanılabilir.

Propolis, arı ürünlerine alerjisi olanlar ve hamile kadınlar için güvenli olmayabilir. Bu nedenle doktorunuza danışmadan kullanmamanız önerilir.

Sonuç olarak, propolis, arılar tarafından toplanan ve antioksidan, antibakteriyel, antiviral ve anti-enflamatuar özelliklere sahip bir maddedir. Cild sağlığını, ağız sağlığını ve bağışıklık sistemini destekleme gibi faydaları vardır. Ancak, güvenliği hakkında yeterli araştırma yapılmamıştır ve hamile kadınlar ve arı ürünlerine alerjisi olanlar için güvenli olmayabilir.Regenerate response

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Görünümü satın al

Back In Stock Notification
this is just a warning
Sepetim
0 Ürünler